У Харкові на Великдень померла відома журналістка: у жінки залишилися діти, старий батько і собака

Маруся Васильєва померла в стаціонарі 2-ї міської лікарні

У Харкові 2 травня померла відома журналістка Маруся Васильєва. Про це розповіла блогер Олена Монова на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що через хворобу Марусі сім'я опинилася у фінансовій прірві. Тому жінка опублікувала номери банківських карток родичів журналістки: її батька Костянтина Васильєва (5168757360250965) і сина Іллі Васильєва (5168757349286221). Про дату похорону родина розповість пізніше.

Блогер Олександр Костенко поділився, що Маруся писала йому вночі, що їй, напевно, потрібен кисень. Однак Олександр спав і побачив повідомлення тільки вранці. Коли він відкрив його, то Маруся текст уже видалила.

"Я кинувся з'ясовувати у неї подробиці, але Васильєва вже здавалася звичайною Васильєвою: жартувала, бурчала, що вночі падала сатурація, але нині обкололи і "легше стало", а нового ПЛР тоді у неї ще не брали. Я нагадав їй свій актуальний номер телефону і навмання закінчив: "Видужуй там". А через чверть доби вона померла. Світла пам'ять тобі, Маш", - написав Олександр.

NpEjonxh7cAJV5stdj1QNtFBn.jpg

У виданні "Домашний очаг", де Маруся працювала випусковим редактором, повідомили, що у жінки був цукровий діабет. Швидка забрала її з апендицитом у лікарню, де їй провели операцію, після якої почалася пневмонія.

Проблема була ще й у тому, що місце в ковідній реанімації потрібно було шукати через знайомих, але часу не вистачило. У Марусі сатурація впала до критичного рівня. Вона померла в стаціонарі 2-ї міської лікарні.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов розповів, що допоміг Марії тиждень тому. З чим саме, він не уточнив, проте, швидше за все, йдеться саме про лікування.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що у Харківській області є багато вільних місць із потоковим киснем для хворих на Covid-19.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися