У Харкові вчетверте ветерани АТО/ООС змагалися в «Іграх Героїв» (Фото)

У заході взяла участь найбільша кількість ветеранів за всю історію «Ігор Героїв».

1 березня, в клубі YOD відбулися змагання з кроссфіту серед ветеранів АТО/ООС, які втратили кінцівки, захищаючи Україну від російської навали.

У змаганнях взяли участь 19 спортсменів з 15 різних міст України, і ще 4 ветерани-адаптивні спортсмени, бувші учасники, а тепер – суд'ї і ведуча змагань, тобто, в заході взяла участь найбільша кількість ветеранів за всю історію "Ігор Героїв".

oP2x_pd0BT7nFigOt_9yU0mAV.jpg

Цього року учасники змагались в двох категоріях: "Атлети-дебютанти" і "Атлети-професіонали". Воїни на протезах і інвалідних візках віджималися та виконували складні силові вправи. В категорії "Атлети-дебютанти" місця розподілилися наступним чином:

І місце - Керничний Геннадій, ІІ місце - Василенко Сергій, ІІІ місце - Сорока Ігор. Крім того, в цій категорії також змагалися Гержан Дмитро, Бернов Віктор, Дузь Дмитро, Федосьєв Олександр, Забігайло Андрій, Білоус Віталій, Півнєв Олександр, Томах В'ячеслав.

97wZC9koWpEYsPh9u8-OeXFju.jpg

В категорії "Атлети-професіонали" І місце здобув Кашпур Роман, ІІ - Козловський Юрій, ІІІ - Скороход Андрій. В цій категорії також виступали Кузьміч Артем, Козорог Максим, Дмитренко Юрій.

Поза конкурсом виступали і отримали гарячу підтримку Лаврів Олексій і Муренець Ігор.

ZkDys38s9p6Rb3svssP5NKJYH.jpg

Атлетів прийшли підтримати майже 500 харків'ян, серед них - близькі та друзі, пластуни "Станиці Харків", дівчата з інклюзивного модельного агентства "Креавіта", спонсори і партнери; був неофіційно присутній Олексій Кучер; допомогли провести захід волонтери "Вертеп-Фесту" і ГО "Астерикс".

3E9Ewgk25KabR4Ie02JK6wLZd.jpg

Ці змагання їхні організатори і учасники присвятили приверненню уваги до реабілітаційного центру "Next Step Ukraine" (м. Ірпінь), що надає пораненим, які втратили здатність рухатися, другий шанс – активне життя. На підтримку Центру провели збір благодійних коштів. Результатом стали 11230.00 грн. (з них - 50 доларів США), і ще різними способами додано 5932,00грн., тобто разом - понад 17 тисяч грн.

Як писали "Коментарі. Харків", у Харкові з'явиться новий центр реабілітації для ветеранів ООС



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися