У Харкові відкриють кінотеатри: Один не пережив карантин та закрився

Харків'яни знову можуть ходити в кінотеатри

У Харкові закрився кінотеатр "8 ½", який знаходиться біля "Ave Plaza", на вулиці Донець-Захаржевського. Відомо, що всього у "8 ½" було шість залів. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook мережа кінотеатрів "Кіноленд", до якої "8 ½" та відносився.

Відзначається, що кінотеатри мережі "Кіноленд" знову почали приймати глядачів. Відкриється навіть "KinoLand", 7 травня, о 17:00, який не працював з кінця минулого тіла. Він знаходиться на пр. Ювілейному, 54. Середня ціна квитка становить всього 90 гривень.

Крім цього в Харкові відкрилися і кінотеатри: "Київ" (бульвар Юр'єва, 1), імені О.Довженка (вулиця 23-го Серпня, 61). При цьому кінотеатри в будні дні працюють з 12:00, а у вихідні з 10:00. Зараз в кінотеатрах мережі "KinoLand" йдуть такі фільми:

"Мортал Комбат"

"Батько"

"Ті, хто бажають моєї смерті"

"100% вовк"

"Ганзель, Ґретель і Агенція Магії"

"Геніальне пограбування"

"Дорога Хаосу"

"Покоління вояджер"

"Мінімата"

"Кохання, весілля та інші катастрофи"

"Дівчачий махач"

"Кінотеатр жахів"

Нагадаємо, сьогодні, 6 травня, Харківська область вийшла з "червоної" зони та переведена в "жовту". На території області будуть і ослаблення обмежень: дозволена робота громадського харчування з 07:00 до 24:00, діяльність суб'єктів господарювання з дотриманням соціальної дистанції при наявності масок і інших засобів захисту, робота спортзалів в разі перебування на 10 квадратних метрах не більше 1 людини та інші.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що через значне зниження кількості проведених тестувань на коронавірус протягом святкових і вихідних днів статистичні дані про поширення Covid-19 в області є заниженими.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися