У Харкові помер військовий: чоловіка підстрелив снайпер на Донбасі

У госпіталі Харкова помер український воїн Віктор Городниченко

У військовому госпіталі Харкова 8 травня помер старший солдат Віктор Анатолійович Городниченко із Полтавської області. Про це повідомили в Полтавському обласному ТЦК та СП.

xOoqAI8DinARgnpi88YMXHa0G.jpeg

Відомо, що чоловіка поранив ворожий снайпер в районі селища Зайцеве Бахмутського району Донецької області. Після пострілу чоловік був ще живий.

Спочатку його евакуювали до лікарні в Бахмут, а звідти вже до Харкова. Медики намагалися врятувати військовослужбовця і провели низку операцій, однак нічого не допомагало.

"Щирі співчуття близьким і рідним. Час і місце віддання військових почестей буде повідомлено пізніше. Вічна слава героям", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, ситуація на Донбасі продовжує ускладнюватися. Там тривають обстріли. Наприклад, 8 травня російські терористи обстріляли позиції українських військових поблизу населеного пункту Південне з великокаліберних артилерійських гармат 122 калібру і мінометів 120 калібру. Крім цього, окупанти обстрілюють позиції збройних сил в Авдіївці. Там ворог використовує виключно стрілецьку зброю.

7 травня також не вщухали обстріли. Так, російські терористи 11 разів порушували Мінські домовленості і зривали режим тиші. Найбільше дісталося українським військовим, які перебувають біля населеного пункту Піски. Ворог обстрілював їх тричі з мінометів 82 і 120 калібру, ручних гранатометів і великокаліберних кулеметів. В районі Авдіївки терористи, окрім зазначеної вище зброї, застосовували і ручні протитанкові гранати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися