У центрі Харкова відбулася виставка раритетної техніки: людям безкоштовно давали поїсти (ФОТО)

Біля фонтана на площі Свободи харків'янам роздавали польову кашу

9 травня на площі Свободи в Харкові працює виставка раритетних автомобілів. Відповідні фотографії користувачі опублікували в соцмережах.

Виставка почалася о 10:00. На площі показують різні раритетні автомобілі. Біля військових автомобілів стоять люди в радянській формі. Крім того, на площі відвідувачів пригощають польовою кашею.

Раніше сотні жителів Харкова зібралися біля Меморіалу Слави, поклали квіти до Вічного вогню та пам'ятника Батьківщині-матері. Також до ходи приєдналися представники мерії.

На заході були і ветерани Другої світової війни. Багато жителів взяли з собою портрети родичів, які воювали.

Зазначається, що не були помічені люди із забороненою символікою. Учасники стояли з національними прапорами і зеленими полотнищами з гербом Харкова.

Нагадаємо, з 11:00 на території Національного меморіального комплексу "Висота маршала І.С. Конєва" можна буде подивитися на літаки і вертольоти під відкритим небом. О 21:00 відбудеться реквієм за загиблими. Мерія встановить лазери на Меморіалі Слави.

До 9 травня в міськраді ініціювали проєкт "Стрічка пам'яті", під час якого будуть транслювати відправлені харків'янами прізвища учасників Другої світової війни.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Харківській області станом на 9 травня коронавірус виявили у 361 людини. В області COVID-19 діагностували вже у 140 382 осіб. За добу коронавірус забрав 19 життів. За весь період пандемії в області загинуло 2904 хворих, видужало - 115 178, знаходиться під наглядом медиків 22 300 осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися