У Харкові на Меморіал Слави прийшли люди з червоними прапорами (ФОТО)

Харківський депутат від ОПЗЖ організував автопробіг із червоними прапорами

У Харкові 9 травня депутат міськради Андрій Лесик від ОПЗЖ привів людей із червоними прапорами до Меморіалу Слави в Лісопарку. Вони прийшли близько 10:00 відразу після офіційного покладання квітів. Відповідні фотографії опублікували в соцмережах і у виданні "Суспільне".

Зазначається, що спочатку Лесик організував автопробіг, який стартував від стадіону "Металіст" і прибув у Лісопарк до Меморіалу Слави.

Учасники акції були з портретами загиблих у Другій світовій війні. Також люди тримали в руках плакати з написами: "Ніхто не забутий, ніщо не забуте", "Пам'ять про велику перемогу священна". Жителі кричали: "Спасибі дідові за перемогу" і "Слава слов'янам".

На фотографіях видно, що поряд із Лесиком йде харківська комуністка Алла Александровська, яку звинувачують у сепаратизмі. Також в акції беруть участь ветерани Другої світової. Більшість учасників - пенсіонери. Від меморіалу люди попрямували в центр.

Нагадаємо, майже 6 тисяч харків'ян станом на 08:30 зібралися біля Меморіалу Слави. О 09:00 вони поклали квіти до Вічного вогню та пам'ятника Батьківщині-матері. Порядок на місці забезпечували працівники поліції і Національної гвардії. На заході були і ветерани Другої світової війни.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Харківській області станом на 9 травня коронавірус виявили у 361 людини. В області COVID-19 діагностували вже у 140 382 осіб. За добу коронавірус забрав 19 життів. За весь період пандемії в області загинуло 2904 хворих, видужало - 115 178, знаходиться під наглядом медиків 22 300 осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися