Добкін пригостив харків'ян кашею за власним рецептом (ФОТО)

Михайло Добкін 9 травня привітав харків'ян своєю фірмовою кашею

Ексголова Харкова Михайло Добкін на вулиці 23-го Серпня приготував свою фірмову польову кашу. Відповідні фотографії опублікувало видання "RegioNews".

Зазначається, що спробувати кашу "по добкінські" прийшло дуже багато людей. Михайло особисто готував для дорослих і дітей, які залишилися задоволеними частуванням.

Нагадаємо, 9 травня майже 6 тисяч харків'ян до 08:30 зібралися біля Меморіалу Слави. О 09:00 вони поклали квіти до Вічного вогню та пам'ятника Батьківщині-матері. На заході були присутні ветерани Другої світової війни. Багато жителів взяли з собою портрети родичів, які воювали.

Після заходу Михайло Добкін заявив, що хоче повернути в місто військовий парад. Він вважає, що немає нічого поганого, якщо українські військові віддадуть шану своїм предкам, пройшовши строєм харківським майданом під українськими прапорами.

Раніше "Коментарі" розповідали, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року.

Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Мариуполь

10 травня 2021, 13:04

путин, ты пидорас ))

путин

10 травня 2021, 08:45

миша наш мер

Хряковчанин

9 травня 2021, 21:05

Хоть один нормальный политик в Харькове живет. Молодец, Михаил Маркович!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися