Харків’янам розкажуть про відкриті дані

В Харкові відбудеться Kharkiv Open Data Day

В середу, 4 березня, в Харкові пройде "Kharkiv Open Data Day 2020", де обговорюватимуть політику відкритих даних. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

У прес-службі з посиланням на Департамент цифрової трансформації повідомили, що подія приурочена до Міжнародного дня відкритих даних, який відзначають у березні. Подібні заходи заплановані по всій Україні.

На "Kharkiv Open Data Day" розкажуть про міську політику відкритих даних, презентують сіті-бота "Назар" для Харкова та поділяться ідеями щодо відкритих даних: Open Data Challenge 2020. Учасники зможуть більше дізнатися про відкриті дані та долучитися до формування міської політики відкритості, виразити своє бачення та побажання.

Взяти участь в заході можуть всі, у кого є ідея щодо використання відкритих даних, або ті, хто шукає цікаві проекти. Крім того, організатори запрошують і всіх, хто хоче навчитися працювати з даними або послухати людей, які розвивають цю сферу в Харкові і в Україні. Для цього необхідно зареєструватися.

"Kharkiv Open Data Day 2020" відбудеться у у готелі "Національ" (пр. Науки, 21). Початок - о 18:30. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що вже в березні в Харкові запрацює новий сервіс сіті-бот "Назар", який матиме всю інформацію щодо комунальних колапсів в місті. Зараз сервіс знаходиться на етапі адаптування з міською службою 1562.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися