Неонове освітлення, екран на підлозі, музей та Алея зірок - які розваги готують у ТРЦ Nikolsky до відкриття

Зсередини будівлі постійно з'являються інтригуючі фото та відео завершальних робіт

Відкриття ТРЦ Nikolsky у Харкові чекають вже майже 10 років. Це один з найбільших "довгобудів" у місті, і розташований він у самому історичному центрі міста - на вулиці Пушкінській. Тривале будівництво сильно псує зовнішній вигляд вулиці та дратує місцевих жителів. За деякими даними з 2012 року, на будівництво було витрачено понад 100 мільйонів євро. У пресслужбі розважального центру анонсують відкриття 21 травня. А поки до відкриття залишаються лічені дні, у мережі з'являються відео та фото останніх приготувань та монтажних робіт зсередини та ззовні будівлі.

Так, у будівлі проводиться тестування неонового освітлення у коридорах та на сходах. На думку користувачів у соцмережах блакитні ліхтарики додають футуристичності інтер'єру та викликають думки про космічних прибульців.

Очевидці також показали зсередини, як у підлогу монтують екран, по якому можна буде ходити і, ймовірно, грати в інтерактивні ігри.


У самій пресслужбі центру тримають інтригу і лише анонсують різні види дивин, які чекають на відвідувачів.

В офіційному акаунті Instagram, наприклад, адміністрація центру закликає мешканців міста приносити антикварні та старовинні речі, які зможуть розповісти історію Харкова, адже у будівлі планують відкрити справжній музей.

picture

Також харків'янам пообіцяли, що у Nikolsky вони зможуть побачити так звану "Харківську Алею зірок", на якій з'являться імена видатних діячів міста: науковців, діячів культури, акторів, спортсменів.

picture

Окрім цього, для блогерів, та любителів селфі і фото, у розважальному центрі обіцяють величезну кількість фотозон і, навіть, статую, яка сама вміє робити селфі.

picture

На довершення пресслужба зазначає, що Nikolsky вже потрапив до Книги Національних рекордів України за найбільший купол на будівлі, площа якого складає 3200 квадратних метрів.

picture

У день відкриття 21 травня у пресслужбі ТРЦ пообіцяли "ефектну розважальну програму" та "море яскравих сюрпризів".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що Харківська міськрада продовжила термін дії договору оренди землі під будівництво Nikolsky до 1 березня 2022 року. На думку профільних будівельних харківських видань, такий крок було зроблено для того, аби підстрахуватися і мати можливість на благоустрій території та завершення незначних робіт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися