Де в Харківській області на п'ять днів відключать газ

Харківські комунальники ремонтуватимуть газові мережі

Частина Харківщини з 17 по 21 травня залишиться без газу. У пресслужбі АТ "Харківгаз" повідомили, що відключення пов'язані з ремонтом газових мереж.

Відзначається, що без "блакитного" палива залишаться жителі Богодухівського і Харківського районів. Якщо конкретно, то без газу будуть люди селища Свинарі Богодухівського району, а також селищ Липкуватівка, Ордівка, Нова Мерефа та Бірки Харківського району.

Газопостачання відновлять після аварійно-ремонтних робіт. При цьому потрібен акт технічного обслуговування систем газопостачання та газового обладнання будинку та акт перевірки димових та вентиляційних каналів. Господарі повинні бути присутніми вдома і повинні усунути всі порушення Правил безпеки.

Нагадаємо, у Харкові 14 травня жителям трьох районів до вечора відключили воду. Більшість людей залишиться без води до 20:00. У КП відзначили, що вони проводять планові ремонтно-відновлювальні роботи. Комунальники перепрошували за тимчасові незручності. Крім цього харків'янам з шести районів 11 травня на місяць відключили гарячу воду.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові 16 травня з 10:00 до 11:00 транспорту заборонять рухатися по вул. Євгенія Котляра на ділянці від вул. Чоботарській до вул. Великій Панасівській.

Відзначається, що об'їжджати закриту ділянку можна так: вул. Євгенія Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська. Крім цього жителям заборонять виїжджати з вул. Чоботарській на вул. Євгенія Котляра при русі в сторону вул. Полтавський Шлях. Також трамвай №1 не ходитиме, а трамваї по маршрутах №12 та 20 змінять схему руху.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися