Де в Харкові можна отримати безкоштовні презервативи

У центрі Харкова можна буде зробити експрес-тест на ВІЛ

У Харкові, 17 травня, вшанують пам'ять померлих від СНІДу. Подробиці розповіла директор БО "Харківський благодійний фонд "Парус"" Олена Овчинникова, передає, Newsroom.

Відзначається, що акція пройде на площі Свободи, а розпочнеться о 13:30. Там працюватиме мобільна лабораторія, яка буде робити всім охочим експрес-тести на ВІЛ.

На виставці встановлять інсталяцію з червоними стрічками на білому тлі. Дана мініатюра символізує всіх людей, які загинули від СНІДу. Для всіх охочих організатори роздадуть презервативи.

ДОВІДКА. Тільки за 2021 рік у Харкові від вірусу померли 64 людини. У місті з ситуацією можуть зіткнутися найрізноманітніші люди, тому організатори намагатимуться охопити якомога більше людей.

Нагадаємо, в Харкові з 14 по 16 травня відбулася виставка крипто мистецтва під назвою "POLEMAKIV". Глядачі отримали можливість долучитися до найсучаснішого виду мистецтва NFT та побачити криптоарт на, так званому, "маковому полі".

Саме так вирішили назвати організатори 120 екранів iMac, на яких і демонстрували більшість об'єктів крипто мистецтва. В Україні це перший подібний захід міжнародного рівня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися