У Харкові водій підробив документи та забрав собі приміщення комунальників

У Харкові у комунальників відібрали приміщення

У 2019 водій харківського комунального підприємства підробив документи на приміщення, яким володіє КП та забрав його собі. Про це повідомив керівник окружної прокуратури Едуард Новіков.

Чоловік достовірно вивчив всю власність комунального підприємства і зробив підроблені документи. Так після незаконної державної реєстрації він отримав право власності на нежитлові приміщення цокольного поверху. Його дії завдали Харкову понад 630 000 гривень збитку.

За шахрайство сьогодні, 17 травня, чоловікові повідомили про підозру. На вкрадені нежитлові приміщення правоохоронці наклали арешт. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу і накладення арешту на майно шахрая, щоб відшкодувати завдані збитки.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділу ХРУП №1 ГУНП в Харківській області, а супроводжує їх Управління СБ України в Харківській області.

Нагадаємо, в Харкові п'ятеро зловмисників підробили документи та привласнили собі три підприємства з виготовлення матеріалів для покриття підлоги, власник яких помер. За даними правоохоронців, зловмисники скористалися важким становищем спадкоємців (дружини та дітей) і підробили документи на право власності. Більш того вони розпускали в ЗМІ фейк, що поліція і слідчі нібито не дають підприємствам нормально працювати та це вони "віджимають" підприємства.

Силовики "зайшли в гості" до зловмисників і провели санкціоновані обшуки. Там правоохоронці вилучили документи, які підтверджують злочинну діяльність. Всім фігурантам повідомили про підозру за протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації. Тепер їм загрожує до п'яти років позбавлення волі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися