Автодорогу, яка з'єднує Харківську та Луганську області, обіцяють повністю відремонтувати вже в цьому році

Ремонтні роботи розпочнуть за сприятливих погодних умов

У 2020 році в Харківській області планують відремонтувати автомобільну дорогу Н-26 Чугуїв-Мілове. Вже розпочали підготовчі роботи. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі САД у Харківській області.

В САД повідомили, що запланували повністю відновити зруйновані ділянки, влаштувати верхні шари, виконати усі заходи з безпеки дорожнього руху, відновити узбіччя. В цьому році обіцяють ввести в експлуатацію 68,4 кілометри дороги. На ремонт автодороги виділили 629800 тисяч гривень.

picture

Підготовчі роботи розпочали у неділю, 1 березня. Так, на ділянці біля  Малинівки, в бік перехрестя з автомобільною дорогою М-03 Київ-Харків-Довжанський, проводять розпушування існуючого покриття перед відновленням основи за технологією "холодний ресайклінг" і вирубують вирубку порослі. Поблизу Грушівки, це 68 кілометр, розпочато підготовчі роботи з влаштування прикрайкового лотку.

Поточний ремонт у САД пообіцяли розпочати з настанням сприятливих погодних умов. 

picture

Автомобільна дорога державного значення Н-26 Чугуїв – Мілове (через Старобільськ) з'єднує Харківську та Луганську області. Вона починається в місті Чугуїв, перетинає автомобільну дорогу державного значення М-03 "Київ-Харків-Довжанський", з’єднує районні центри Шевченково та Куп’янськ і закінчується на кордоні з Луганською областю.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Харків увійшов до рейтингу міст світу з найбільшими пробками на дорогах і посів третє місце в Україні. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися