Терехов назвав дату відкриття реконструйованого зоопарку в Харкові

До реконструкції об'єкта задіяні понад 600 осіб

За словами секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова, відкриття реконструйованого зоопарку буде приурочено до Дня міста 23 серпня. Про це він заявив на телеканалі АТН, передає Depo.Харьков.

За словами Терехова, в оновленому зоопарку будуть відсутні решітки, а залишаться лише спеціальні огорожі. Дана концепція буде підкріплена надійною системою безпеки. Він також стверджує, що будівельниками активно використовується ландшафт - рови з водою, кам'яні стіни, оглядові майданчики, винесені над зоною проживання тварин тощо. Всього на реконструкції об'єкта задіяні понад 600 осіб.

Терехов запевняє, що зоопарк є національним об'єктом, архіважливим для Харкова, який здатний підняти місто на найвищу планку:

"Це підніме Харків на таку планку, на якій він ще не був. У місто Харків будуть приїжджати всі в зоопарк. Тому що там немає клітин, тому що там розкішна колекція тварин. Тому що через 2 роки там ще з'явиться і океанаріум! Ви взагалі уявляєте, що це таке? До Харкова будуть приїжджати всі", - зазначив секретар Харківської міської ради.

Нагадаємо, що в Харкові триває масштабна реконструкція зоопарку. Після відкриття він буде безкоштовним, але тільки для жителів міста. Іншим відвідувачам доведеться платити за вхід. Як повідомив секретар міської ради, всіх, хто прописаний в Харкові, в зоопарк пропустять безкоштовно. Планують використовувати для цього карту харків'янина, яку обіцяють видати до 23 серпня 2021 року. Тоді як всім іншим бажаючим необхідно буде сплатити вхідний квиток.




Татьяна Воронятова

22 серпня 2021, 15:56

Огромное желание посмотреть на новый зоопарк!

Татьяна

26 липня 2021, 11:36

Какая цена входа для приезжих???

Андрей

10 липня 2021, 16:32

Виктор, я думаю в этом году откроют, выборе же, Терехову нужен пиар

Валентина

25 травня 2021, 08:30

Где получить карту харьковчанина и когда?

Виктор

23 травня 2021, 15:28

И главное когда зоопарк работал - собирали денежку - пожертвования на еду животным . А сейчас уже лет 5 уж точно не работает - чем же животных кормят ?

Виктор

23 травня 2021, 15:25

Да - хотелось бы верить .. но уже который год обещают открыть - а воз и ныне там (

Евгений

22 травня 2021, 17:58

В какой раз они обещают его открыть на день города, и видя сколько там не достойного, и что на некоторых объектах только опалубку монтируют очень сомневаюсь.

Игорь

22 травня 2021, 17:16

Я его строил тоже и что платить))?

Геннадий

22 травня 2021, 14:21

А тем кто прописан в Харьковской области, но живёт в Харькове, ???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися