Харків'янка, яка нецензурно висловлювалася про парад вишиванок, вже вибачається

Дівчина каже, що її висловлювання могли бути різкими "через спонтанність ситуації"

Харків'янка Євгенія Бабкова, яка нецензурно висловилася на адресу Дня вишиванки у місті, назвавши його "парадом бидла", вже вибачається. Скріншот коментаря оприлюднив в Telegram donetchanyn, пише "УНІАН".

Дівчина зізналася, що саме вона дала коментар на відеоролику і зазначає, що не виступає за Росію і нічого не має проти України:

"Для мене патріотизм виражається в інших моментах, а не в мітингах і парадах. Любов до країни - це не вишиванка і українська мова, це шанобливе ставлення до місця і міста, де ти живеш", - сказано в повідомленні.

При цьому Бабкова також додала, що повністю дотримується "законів нашої території" і шанобливо ставиться "до того місця, де народилася".

"Можливо, мої висловлювання були різкими через спонтанність ситуації, але вони не були спрямовані на те, щоб когось образити. Я вибачаюся перед тими, кого це зачепило", - додала харків'янка.

Нагадаємо, що 20 травня в центрі Харкова відбувся парад вишиванок, в якому взяло участь тисячі місцевих жителів. Хода супроводжувалася виконанням українських народних пісень, а завершилося виконанням гімну на площі Свободи.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Харківській області виробник молочної продукції надихнувся хітом групи Gо-A "Шум" - учасника пісенного конкурсу "Євробачення" у 2021 від України. Відео з кавером на пісню з'явилося в Youtube. Прямо посеред поля кілька людей в спецодязі, а також "корова", виконують кавер-версію і танцюють на тлі сільськогосподарської техніки. Слова оригіналу автори переробили: заспівали про посіви кукурудзи і люцерни.












ПОЦриот

22 травня 2021, 21:40

Охуеть! Убийц Шеремета и Бузины до сих пор "не находят", а девушку уже нашли, загнобили, уволили с работы, заставили извиняться... БЛДЬ, это ваша хваленая Эвропа?!?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися