Жителі шести районів Харкова сьогодні залишаться без води: кому вимкнуть

Вода буде відсутня до самого вечора

Згідно з інформацією Харківводоканалу, у зв'язку із проведенням ремонтних робіт для мешканців житлових будинків шести районів міста припиниться водопостачання. Ремонт буде проводитися до 20:00 22 травня, пише Depo.Харків. 

Воду тимчасово вимкнуть за такими адресами: 

- Київський район: вул. Пушкінська, 65 (стояк), вул. Громадянська, 14, 16/18, 30

- Московський район: пр. Ювілейний, 74 (п. №2, стояк), вул. Гвардійців Широнінців, 26 (п. №6) 

- Новобаварський район: вул. Виконкомівська, 28 

- Слобідський район: вул. Зернова, 6/8 (п. №5, стояк) 

- Холодногірський район: вул. Слов'янська, 10 (п. №1, стояк) 

- Шевченківський район: пр. Людвіга Свободи, 24 (п. №2, стояк), вул. Софіївська (п/с)

Нагадаємо, що "Харківміськгаз" має намір провести ремонтні роботи в Київському районі міста. Повідомляється, що в період з 24 до 28 травня у зв'язку з ліквідацією витоку газу на розподільчому підземному газопроводі середнього тиску газопостачання припиниться для частини Харків'ян. Дивіться адреси за посилання. 

Раніше портал "Коментарі" писав, що з 22 травня по 22 червня в Харкові буде призупинено рух трамвая №12. Таку інформацію надали в міській диспетчерській службі. Згідно з даними Департаменту інфраструктури, трамвай перестане курсувати через ремонт пішохідного моста через спуск Клочківський, відповідно буде заборонено рух трамваїв ним. Також заборонено буде пересуватися на трамваї проспектом Незалежності, вулицями Трінклера, Маяковського і Мироносицькою, на ділянці між вулицями Маяковського та Весніна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися