У Харкові планують відремонтувати тисячі під'їздів

У Харківській міській раді розповіли про ремонт під'їздів у харківських багатоповерхівках. Зокрема, секретар мерії Ігор Терехов зазначив, що тепер ремонти в під'їздах будуть комплексними і будуть охоплювати цілу низку робіт, у тому числі й заміну вікон. Про це посадовець розповів під час програми "Віддзеркалення", пише видання Depo.Харків.

"У нас нова філософія ремонту під'їздів. Якщо ми робимо під'їзд, ми робимо покрівлю, ми обов'язково змінюємо вікна у під'їзді. Тому що сьогодні потрібно рахувати гроші. Потрібно ставити енергозберігаючі вікна, склопакети повинні бути, відповідати вимогам всім. І потрібно робити ремонт під'їздів. І ремонт вхідних груп, і дверей", - запевнив Терехов. 

Зі слів секретаря міськради, у поточному 2021 році у першій столиці відремонтують більше тисячі під'їздів. 

Нагадаємо, що раніше Ігор Терехов розповів, коли відкриють зоопарк у місті. За словами секретаря Харківської міської ради, відкриття реконструйованого зоопарку буде приурочено до Дня міста 23 серпня. Терехов запевняє, що зоопарк є національним об'єктом, архіважливим для Харкова, який здатний підняти місто на найвищу планку:

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що "Харківміськгаз" має намір провести ремонтні роботи в Київському районі міста. Про це повідомили в прес-службі відомства. Повідомляється, що в період з 24 до 28 травня у зв'язку з ліквідацією витоку газу на розподільчому підземному газопроводі середнього тиску газопостачання припиниться для частини харків'ян. Адреси ви можете переглянути за посиланням. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися