Харківські прикордонники затримали росіянку, яка перевозила каву "з травичкою"

Прямуючи додому з України, громадянка РФ прихопила з собою каву з наркотичними речовинами, її затримали на кордоні

У пункті пропуску через українсько-російський кордон "Гоптівка" військовослужбовці Харківського прикордонного загону та митники виявили у громадянки Росії наркотичну речовину, заховану у каві. Про це повідомляє прес-служба Східного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Росіянка 1972 року народження намагалася перетнути державний кордон України пішки. Під час проходження прикордонного контролю на її валізу зреагував службовий собака прикордонників.

Під час огляду багажу жінки правоохоронці виявили згортки з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження. Їх іноземка приховала в пакунках з-під кави і в такий спосіб намагалася незаконно перемістити через кордон. Загальна вага виявленого склала майже 100 грам.

Речовина у росіянки вилучена, триває експертиза. Про спробу контрабанди повідомлено правоохоронців України.

Попри посилення охорони кордону з Росією, деякі представники криміналітету не втрачають надії заробити на контрабандних товарах. Так, у Харківській області днями викрили групу контрабандистів, які планували налагодити канал незаконного переміщення товарів через українсько-російський кордон. 

За результатами обшуків у них вилучено 14 позашляховиків марок "Форд", "Опель" та "УАЗ". Обшуки проводили на території сіл Липці та Циркуни. Виявлені транспортні засоби мешканці Харківської області ввозили в Україну в обхід пропускних пунктів із Російської Федерації.

Раніше повідомлялося, що Харківська обласна прокуратура викрила канал контрабандного збуту сильнодіючих наркотиків

Психотропи через територію Росії переправляли у дитячих візочках до окупованої Донеччини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися