У Харкові закрився відомий заклад: Розпродаж меблів і обладнання

Харківські підприємці затіяли розпродаж

У Харкові на пров. Отакара Яроша, 18-г закрився Black Door Pub. У суботу, 22 травня, там пройшла остання вечірка. Про це повідомили на офіційній сторінці закладу в Facebook.

За словами власників, головна причина закриття - це "кажани та китайська гастрономія". Вони відзначили, що закриваються вже не вперше, але все одно розчаровані, оскільки вклали в заклад багато сил і емоцій.

Зараз з паба виносять на продаж холодильники, меблі, кухонне обладнання і т.д. Розпродаж пройде в форматі "garage sale" (гаражний розпродаж) і буде проходити 26 та 27 травня з 10:00 і до 15:00.

"Друзі, ми продаємо все, що можна продати: меблі, кухонне обладнання, світильники, холодильники й т.д. Розпродаж у форматі "гаражний розпродаж" пройде на місці (Отакара Яроша 18), обговорюйте ціну і забирайте куплене. У нас немає мети щось заробити, потрібно просто залишити приміщення і відбити хоч якусь частину збитків", - написали власники.

Нагадаємо, в Харкові закрився кінотеатр "8 ½", який знаходиться біля "Ave Plaza", на вулиці Донець-Захаржевського. Відомо, що всього у "8 ½" було шість залів. При цьому кінотеатри мережі "Кіноленд" знову почали приймати глядачів.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові триває масштабна реконструкція зоопарку. Після відкриття він буде безплатним, але тільки для жителів міста. Іншим відвідувачам доведеться платити за вхід. Як пояснили в міськраді, очікується, що зоопарк викличе інтерес туристів і приверне відвідувачів з усієї країни.

Гроші, вторговані за платні квитки в зоопарк, влада планує пустити в подальше будівництво об'єкта. Зокрема, в планах побудувати океанаріум. Остаточну вартість вхідного квитка в мерії поки не називають. Передбачається, що вона буде досягати близько 100-200 грн.




Ольга Бусенкова

30 травня 2021, 23:48

Ребята, рекомендую подписаться на телеграм группу @ChinaGoodBuy там всегда лучшие скидки публикуют.

Ілля Шекшуєв

28 травня 2021, 11:09

Кинотеатр 8 с половиной давно своё отслужил! Такое дерьмо по 100 грн! Это ужас! Реальная цена билета в кино для взрослого в Харькове - это двадцать гривень или один условный доллар! Это по версии американских сетей кинотеатров = в странах третьего мира цена для взрослого в обычный день не должна превышать один доллар! В США = средняя цена билета для взрослого в обычный день варьируется от пяти до десяти долларов!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися