У Харкові відбудеться концерт переможця Євробачення

У Харкові виступить Салвадор Собрал

У харківському артзаводі "Механіка. Інша Земля "22 червня о 19:00 виступить переможець Євробачення-2017 португалець Salvador Sobral. Відповідні квитки з'явилися на сайті Internet-bilet.ua.

Відзначається, що португалець буде виступати в Харкові разом з кращими джазовими музикантами своєї країни. Харків потрапив в його світове турне.

Нагадаємо, Salvador Sobral підкорив весь світ на Євробачення-2017 року, яке проходило в Києві. Хлопець набрав на шоу рекордну кількість балів (758) і здобув впевнену перемогу зі своєю піснею "Amar pelos dois". У ній він співає про серце, яке, згідно з текстом, "все витримає і зможе любити за двох". Річ у тому, що Салвадор серйозно хворий - у нього серцева вада.


Через свою хворобу він не міг нормально виступати на "Євробачення-2017". Заради нього Євробачення змінило правила, оскільки він пропустив репетиції півфіналу і прибув до Києва вже на генеральний прогін та старту півфіналу. На пресконференціях і в разі незапланованих ситуацій його заміняла рідна сестра та автор пісні "Amar pelos dois" - Луїза.

ДОВІДКА. Салвадóр народився 28 грудня 1989 році в Лісабоні, Португалія. Походить з португальського дворянського роду і по батьківській лінії є нащадком першого графа Зібрав, який обіймав нетривалий час посаду міністра закордонних справ Португалії. У 2016 році вийшов його перший музичний альбом "Excuse me".

Нагадаємо, харків'янам безплатно покажуть кіно просто неба. Перший показ відбудеться 12 червня о 21:00. У червні люди зможуть подивитися фільм 80-х років або кінця 90-х. Конкретний фільм визначать вже прийшли люди онлайн-голосуванням. На заході потрібно дотримуватися соціальну дистанцію в 1,5 метра




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися