У Харкові обирають нового ректора "Каразіна"

У середу пройшли вибори нового ректора національного університету імені Каразіна

У Харкові сьогодні, 26 травня, студенти та наукові співробітники національного університету імені Каразіна вибирають нового ректора. Про це повідомили в пресслужбі самого університету.

Вибори будуть проходити з 9:00 до 15:00 на шести виборчих дільницях. Варто відзначити, що голосувати будуть не всі співробітники та студенти ВНЗ, а представники від різних підрозділів. Проголосувати можна за наступними адресами:

виборчу дільницю № 1 - площа Свободи, 4, 2-й поверх, велика актова зала;

виборчу дільницю № 2 - площа Свободи, 6, 1-й поверх, колонний зал;

виборчу дільницю № 3 - вулиця Мироносицька, 1, аудиторія 2-16;

виборчу дільницю № 4 - проспект Академіка Курчатова, 31, спортивний зал;

виборчу дільницю № 5 - вулиця Отакара Яроша, 11а, студентський клуб "Karazin Student Hall";

виборчу дільницю № 6 - вулиця Трінклера, 8, 1-й поверх, лекційний зал.

Ректором планують стати чотири кандидати: Вовк Руслан Володимирович (доктор фізико-математичних наук, професор, декан фізичного факультету), Гірка Ігор Олександрович (доктор фізико-математичних наук, професор, декан фізико-технічного факультету), Кагановська Тетяна Євгеніївна (доктор юридичних наук, професор, декан юридичного факультету), Шульга Сергій Миколайович (доктор фізико-математичних наук, професор, декан радіофізичного факультету).

Нагадаємо, ексректор харківського національного університету ім. Каразіна Віль Бакіров розповів, чим збирається займатися. За словами Бакірова, поки що він залишиться головою Вченої ради. Про це його попросив глава Наглядової ради університету, президент НАНУ Анатолій Глібович Загородній.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися