В Харкові запустили сервіс, який зможе перевіряти електронні квитанції

Паперові квитанції скоро залишаться у минулому

В Харкові почав працювати новий сервіс за допомогою якого можна перевірити оплату різних послуг за електронною квитанцією. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі харківської міської ради.

Державний сервіс, який перевіряє електронні квитанції, заробив в КП "БТІ" та центрах надання адміністративних послуг у Харкова. Так, адміністратор за допомогою веб-ресурсу "Check" може перевірити код електронної квитанції і встановити факт оплати тих чи інших сервісів на території Харкова. Ресурс зручний у користуванні та економить час.

За інформацією міськради, кількість безготівкових платежів, коли люди оплачують прямо на місці своєю карткою або смартфоном ту чи іншу послугу, постійно зростає. Таким чином, не виключено, що паперові квитанції скоро залишаться у минулому. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в березні в Харкові запустять сервіс "Сіті-бот" Назар в місті ". За допомогою сервісу можна буде дізнатися інформацію про ремонт на комунальних мережах міста та терміни його виконання. До боту харків'яни зможуть підключитися в мобільних додатках "Viber" або "Telegram". Зараз сервіс знаходиться на етапі адаптації з міською службою "1562".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися