У Харкові домашній кіт пішов на розвідку і оселився у гнізді на ялинці: шукали 10 днів (ВІДЕО)

Харків'яни знайшли зниклого кота

У Харкові домашній кіт, який живе у приватному секторі, пішов на розвідку і не зміг дістатися додому. Подробиці розповіли в організації "Порятунок тварин Харків".

Зазначається, що кіт британської породи і його звуть Скіф. Він вирішив, що потрібно розвідати територію, але щось пішло не так і він не повернувся додому. Господарі почали шукати "розвідника". Поодинці знайти кота вони не змогли, тому довелося об'єднатися із сусідами.

Виявилося, що Скіф сидів на ялинці на висоті 12 метрів і кликав на допомогу (нявчав). При цьому кіт вибрав на дереві найзатишніше місце - гніздо. Просидів він там 10 днів.

Нагадаємо, вихованка кінологічного центру ГУНП в Харківській області, службова собака Міра виявила чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків.

Так, 26 травня Міра разом із поліцейськими Харківського кінологічного центру приєдналася до патрулювання в Холодногірському районі. Вони увійшли до складу загону під керівництвом співробітників другого відділу поліції Харківського РУП № 3.

При проведенні перевірки території Міра зацікавилася 50-річним громадянином і зреагувала відповідно до протоколу про виявлення заборонених речовин. Собака була абсолютно впевнена у тому, що в особистих речах чоловік ховає наркотики.

Нюх собаку не підвів - у чоловіка з собою було шість приблизно однакової ваги поліетиленових пакетів із речовиною. Усі вони були відправлені на експертизу.

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися