У Харкові об'єдналися лікарі та харків'яни й вибороли перемогу у Всеукраїнському флешмобі

За танком лікарів швидкої допомоги харків'яни спостерігали, затамувавши подих

Флешмоб у центрі Харкова на площі перед Держпромом, у якому танцювали медики зі швидкої допомоги, переміг у Всеукраїнському конкурсі до Дня фахівців системи екстреної медичної допомоги, який відзначають традиційно 27 травня. Не останню роль у перемозі харківських творчих медиків зіграли і харків'яни, які згуртувалися та активно голосували за "своїх".

Конкурс до Дня працівників екстреної допомоги було оголошено всеукраїнською Радою реанімації. Цього року вказане свято носить назву EMDAY 2021.

Українські працівники екстреної медицини вирішили долучитися до всесвітнього танцювального флешмобу тих, хто долає труднощі важкого 2020 року та пандемії Covid-19, під назвою Jerusalema Dance Challengе.

Рада реанімації оголосила слоганом Дня "Ми завжди з тобою" і запропонувала колективам швидких допомог усіх регіонів країни взяти участь у створенні масштабного відеоролику зі спільним танцем, який єднає країну та весь світ.

Протягом кількох тижнів працівники екстреної допомоги мали можливість записати свої танці та надіслати їх організаторам. Після цього відео були змонтовані в один ролик, а за кожну область відкрилося голосування в мережі Інтернет, де кожен охочий міг проголосувати за найбільш креативну команду медиків.


Голосування провели у кілька етапів. Усіх учасників розбили на групи, де обирали одного переможця, а потім шестеро найкращих команд зійшлися у вирішальному голосуванні, яке тривало протягом 1 червня.

Протягом всього дня у більшості великих харківських телеграм-каналів закликали голосувати за "своїх". Харків'яни об'єдналися, і команда Харківського регіонального обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф перемогла у Всеукраїнському флешмобі, набравши 33% від усіх голосів.


"Вияв такої підтримки стимулює нас працювати, а відтепер і танцювати, ще краще! Дякуємо за кожен голос! Цінуємо! Коли ми єдині - ми непереможні!" - звернулися з подякою до харків'ян працівники центру.

Команда-переможниця зможе отримати від організаторів один із цінних призів на вибір: телевізор, кавомашину або ноутбук.

Нагадаємо, головний танок харківські лікарі швидкої допомоги записували 13 травня на площі перед Держпромом. "Коментарі" розповідали, що харків'яни із захопленням спостерігали за танком, який виконали медики.



Джерело: https://t.me/vrr_info
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися