У Харківській області "великий" поліцейський робив з колег інвалідів за гроші

На Харківщині завершили досудове розслідування

Прокуратура Харківської області розкрила колишнього начальника одного із секторів ГУНП в корупції. Подробиці розповіли в пресслужбі обласної прокуратури.

n7aL36nJWd67xwxCrgMCIX3mY.jpg

За даними слідства, коли чоловік бачив, що його колеги звільняються з поліції, він пропонував їм отримати соціальні виплати. За гроші зловмисник допомагав експоліцейським пройти медико-соціальну експертну комісію, оформити інвалідність і швидко отримати виплати. Всі гроші передавалися через посередника (теж поліцейський у відставці).

Відзначається, що двоє поліціянтів після отримання понад 145 тисяч гривень допомоги від держави віддали 30 тисяч за вирішене питання начальнику сектора ГУНП в Харківській області. Усі гроші вони передали через посередника.

Тепер зловмиснику загрожує строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування проводили слідчі другого слідчого відділу Територіального управління ДБР, розташованого в Полтаві. А супроводжували їх співробітники Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові провізори без рецепта продавали жителям наркотики. Силовики прийшли в ці заклади та вилучили медичних препаратів приблизно на 2 мільйони гривень. Відзначається, що в березні 2021 року правоохоронці отримали інформацію про власника і провізорів аптечних закладів Харкова, які продають комбіновані та наркотичні лікарські засоби без рецепта.




путин хуесост

5 червня 2021, 09:31

ГААААААААААААААААААААА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися