Під Харковом демонтують міст за програмою Зеленського (ФОТО)

На автомобільній дорозі М-18-1 тривають роботи

У Харківській області продовжують демонтувати Пісочинський міст. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Відзначається, що підрядники вже демонтували мостове полотно, бильця, бар'єри, перший прогін Пісочинського шляхопроводу та оснастили один конус з боку смт Високий.

Зараз ведуться роботи на автомобільній дорозі М-18-1 через залізничні колії (під'їзд до Міжнародного аеропорту "Харків"). Підрядники розбирають ригеля споруди.

Нагадаємо, поки ведеться капітальний ремонт, зазначена ділянка дороги буде перекрита для автомобілів і пішоходів. Об'їхати можна по автомобільних дорогах М-29, М-18 і М-03. Всі роботи виконує організація ТОВ "Харківмістдорбуд". До цього повідомлялося, що відкриту ділянку планують тільки в серпні.

Раніше "Коментарі. Харків "розповіли, що по всій Україні погоду провокує західний циклон, який вже майже тиждень стоїть на місці, поступово розгортаючись в різні боки проти годинникової стрілки.

У Харківській області третій день червня поспіль холодно, волого і періодично йде дощ. Відзначається, що зараз середня денна температура повітря нижче норми на 4 ° C. В установі додали, що в Харківській області денні температури не перевищують 12 ° C. При цьому далеко на північ від полярного кола в Фінляндії спостерігається спекотна погода з максимальною температурою 29 ° C.

Синоптики додали, що на вихідних значного потепління на Харківщині можна не чекати. За їхніми прогнозами, денні температури будуть від 15 до 20 градусів тепла. При цьому періодично йтиме дощ. Такі умови все ще пов'язані з малорухливим циклоном.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися