У Харківській області села кілька днів будуть без газу

Комунальники Харківщини проводять аварійно-ремонтні роботи

У Харківській області жителі ряду сіл на кілька днів залишаться без газу. Про це повідомили в газовій компанії "Харківгаз".

Відзначається, що комунальники проводитимуть аварійно-ремонтні роботи на газопроводі високого тиску. Через це без природного ресурсу залишаться жителі наступних сіл:

з 7 по 10 червня газу не буде в с. Дмитрівка Ізюмського району (раніше - Барвінківський район).

з 7 по 11 червня газу не буде в селах Пасічне і Бурівка в Богодухівському районі (раніше - Валківський).

При цьому комунальники нагадали, що відновити газопостачання можна тільки після завершення робіт і якщо споживач виконав всі вимоги Правил безпеки, а саме:

наявність акта технічного обслуговування систем газопостачання та газового обладнання будинку (видається організацією, що має дозвіл на виконання робіт);

обов'язкову присутність представника жителів в домоволодіннях;

наявність повторного акту перевірки димових та вентиляційних каналів;

усунення Власником будинку всіх порушень правил безпеки систем газопостачання.

Нагадаємо, в Харкові заплановані на липень ремонтні роботи, які вже давно анонсували КП "Харківські теплові мережі", вирішили провести на місяць раніше і відключили гарячу воду.

Причиною раптового перенесення, за словами КП "Харківські теплові мережі", стала позапланова зупинка ТЕЦ-5, яка є елементом технологічного процесу постачання гарячої води споживачів. Комунальники вирішили провести ремонт раніше, щоб поєднати вимушене відключення гарячої води через несправність ТЕЦ з їх плановими роботами.




Джерело: https://kh.dsoua.com/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися