У Харкові комунальники раптово вирішили відключити гарячу воду на місяць раніше (Адреси)

Харків'янам обіцяють, що таке рішення дозволить скоротити терміни відсутності води

У Харкові заплановані на липень ремонтні роботи, які вже давно анонсували КП "Харківські теплові мережі", вирішили провести на місяць раніше та відключили гарячу воду. Про це йдеться у повідомленні пресслужби установи.

"Для найбільшої зручності споживачів змінюється графік ремонтних робіт", - стверджують у повідомленні.

Комунальники розповідають, що проведення профілактичних ремонтних робіт є необхідним у рамках підготовки до опалювального сезону восени.

Причиною раптового перенесення, за словами КП "Харківські теплові мережі", стала позапланова зупинка ТЕЦ-5, яка є елементом технологічного процесу постачання гарячої води споживачам. В установі розповідають, що ТЕЦ не належать до відання "Харківських теплових мереж". Комунальники вирішили провести ремонт раніше, аби поєднати вимушене відключення гарячої води через несправність ТЕЦ зі своїми плановими роботами. В установі сподіваються, що це дозволить зменшити час відсутності водопостачання в будинках.

Варто зазначити, що про перенесення на місяць ремонтних робіт у комунальній установі попередили в той самий день, коли ці роботи вже почалися.

Зміни у графіку стосуються не усього міста, а лише трьох районів: Шевченківського, Холодногірського та Новобаварського, які перебувають на постачанні несправної ТЕЦ-5.

picture

Пресслужба КП "ХТС" обіцяє провести ремонт якомога швидше й одразу налагодити постачання води. У більшості районів гарячого водопостачання не буде до 19 липня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що через витік газу на розподільчому газопроводі у Новобаварському районі на тиждень перекрили газ.



Джерело: https://www.hts.kharkov.ua

Андрей

17 червня 2021, 20:21

Что вы там расписываете по районам ! Воды нет с конца отопительного сезона !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися