У Харкові гратиме збірна України: закриють станції метро і не тільки

Збірна України зіграє зі збірною Кіпру

У Харкові сьогодні, 7 червня, о 19:00 на стадіоні "Металіст" розпочнеться футбольний матч між національними збірними України та Кіпру. Про рух громадського транспорту розповіли в Департаменті інфраструктури.

Зазначається, що для автобусів №68е і 232е зупинка "Станція метро "Метробудівників" стане кінцевою з 16:30 до 21:30. При цьому брати пасажирів вони будуть на зупинці "Станція метро "Проспект Гагаріна".

Крім того, по вулиці Плеханівській заборонять проїзд трамваїв з 20:30 до 21:30 на ділянці, обмеженій вулицями Молочної і Молодої Гвардії. Через це трамвай № 8 курсуватиме так:

• у напрямку до розворотного кола "Вулиця Одеська": 602 м/р - Салтівське шосе - провулок Салтівський - вулиця Академіка Павлова - проспект Московський - вулиця Кошкіна - вулиця Плеханівська - вулиця Польова - вулиця Молодої Гвардії - вулиця Плеханівська - вулиця Морозова - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Одеська;

• у напрямку до розворотного коло "602 м/р": розворотне коло "Вулиця Одеська" - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Морозова - проспект Московський - вулиця Академіка Павлова - провулок Салтівський - Салтівське шосе - 602 м/р.

Поки триватиме матч, станції метро "Спортивна" і "Метробудівників" будуть закриті для пасажирів.

Нагадаємо, в Харкові на проспекті Людвіга Свободи представники мерії пообіцяли створити сучасну зону відпочинку для дітей і дорослих. Представники Харківської міської ради доручили усі зазначені вище завдання голові Адміністрації Шевченківського району, профільним департаментам і комунальним підприємствам.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися