У центрі Харкова два дні перекриватимуть вулицю

На центральній вулиці Харкова розмістять будівельну техніку

У Харкові 11 та 12 червня з 08:00 до 20:00 заборонять рух транспорту по Куликовській вулиці. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Харківська диспетчерська служба 1562.

Відзначається, що на Куликовській вулиці буде працювати товариство з обмеженою відповідальністю "Куликівський", яке розмістить будівельну техніку в районі будинку №32. У зв'язку з цим транспорту заборонили їздити від спуску Куликівського до будинку №34 по вул. Куликовській.

Об'їхати закриту ділянку можна по вулиці Дарвіна, спуску Куликівському та іншим прилеглим вулицям.

Нагадаємо, в Харкові до 14 червня з 09:00 до 17:00 комунальники ремонтують асфальтобетонне покриття по Московській вулиці на ділянці від бульвару Богдана Хмельницького до вул. Свистуна. Двосторонній рух транспорту організували по вільній від виконання робіт смузі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Харківська область отримала додаткове фінансування в розмірі 183 мільйонів на дороги. У пріоритеті будуть ділянки, які з'єднують об'єкти соціальної інфраструктури - прийомні відділення лікарень і амбулаторій.

В рамках президентської програми "Велике будівництво" в Харківській області відремонтують 14 доріг місцевого значення. З них на чотирьох об'єктах роботи вже завершили - це траси "Дергачі - П'ятихатки", "Богодухів - Валки - Нова Водолага", а також "Зміїв - Таранівка" і "Нова Іванівка - Орілька".

На цих об'єктах роботи виконані від 50% до 90%, додав Турченко. Крім місцевих доріг, в регіоні в цьому році відремонтують чотири мости, два з них - через річку Лопань.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися