У Харкові частину Південного вокзалу здадуть в оренду

В Україні здадуть в оренду торгові площі 24-х вокзалів

У Харкові комерційні об'єкти Південного вокзалу будуть здавати в оренду. Про це повідомив глава правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик, передали в пресслужбі ХОДА.

Чиновник зазначив, що територія біля вокзалу вже кілька років просто не приносить прибуток. В "Укрзалізниці" прийняли рішення про здачу території в оренду, оскільки відведені для торгівлі зони повинні приносити доходи компанії, а не збитки на їх утримання.

Також Юрик зазначив, що "Укрзалізниця" планує здати в оренду комерційні об'єкти 24-х вокзалів. Від цих дій вони планують заробляти на місяць не менше 8 мільйонів гривень, а в рік понад 100 мільйонів гривень. Торгові площі вокзалів будуть передавати через систему державних закупівель Prozorro.

Всього в оренду планують здати за літо понад 41,5 тисячі квадратних метрів наступних вокзалів: Козятин, Запоріжжя-1, Дніпро-Головний, Хмельницький, Суми, Біла Церква, Полтава, Тернопіль, Рівне, Фастів, Вінниця, Тараса Шевченка, Чоп, Ужгород, Чернівці, Коломия, Івано-Франківськ, Одеса-Головна, Миколаїв, Львів, Жмеринка, Херсон, Київ-Пасажирський та Харків.

"Укрзалізниця" вже провела всі виміри зазначених вище комерційних приміщень. Крім цього вони доводили до ладу приміщення, які можуть бути цікаві орендарям. Об'єкти планують здавати на термін від трьох років.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Харківська область отримала 183 мільйони додаткового фінансування на дороги. У пріоритеті будуть ділянки, які з'єднують об'єкти соціальної інфраструктури - прийомні відділення лікарень і амбулаторій.




Оновамнадо

11 червня 2021, 21:02

Это победа! Слава Украине? Путин виноват?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися