Харків'яни отримали понад 250 мільйонів карантинних виплат

В Україні жителям видали понад 2,5 млрд грн

У Харківській області на 10 червня виплатили 274 мільйони гривень найманим працівникам та підприємцям, які через карантин (а саме червоної зони) не могли працювати. Жителям виплачували по 8 тисяч гривень. Про це повідомили в Міністерстві економіки України.

Відзначається, що найбільше грошей отримав Київ (502 мільйони), на другому місці - Львівська область (287 мільйонів), на третьому - Харківська область (274 мільйони).

У Міністерстві також додали, що в Україні на виплату фінансової допомоги застрахованим особам у 2021 році подали 340 199 заявок, за якими виплатили 2,7 млрд грн.

Нагадаємо, в Харківській області станом на 11 червня коронавірус виявили у 69 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 147 740 осіб. За добу коронавірус забрав 10 життів. За весь період пандемії в області загинуло 3412 хворих, видужала - 140 198, знаходиться під наглядом медиків 4130 осіб.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Харківська область отримала додаткове фінансування в розмірі 183 млн грн. Пріоритетними проєктами стануть дороги, які з'єднують об'єкти соціальної інфраструктури - прийомні відділення лікарень і амбулаторій.

В рамках президентської програми "Велике будівництво" в Харківській області відремонтують 14 доріг місцевого значення. З них на чотирьох об'єктах роботи вже завершені - це траси "Дергачі - П'ятихатки", "Богодухів - Валки - Нова Водолага", а також "Зміїв - Таранівка" і "Нова Іванівка - Орілька".

"На восьми об'єктах, з огляду на погодні умови, ведеться активна робота. Це такі автомобільні дороги як" Харків - Липці - Борисівка, під'їзд до населеного пункту Березівка, під'їзд до населеного пункту Елітне, "Сковородинівка - Гуринівка - Ольшанське", "Вовчанськ - Землянки" і "Богодухів - Павлівка - Гути", - розповів директор ДП "Дороги Харківщини".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися