"Укроборонпром" повинен визначитися з позицією щодо підприємств у Харкові, - Михайло Добкін (ВІДЕО)

Член наглядової ради "Укроборонпрому" визнав, що у підприємства немає чіткого плану

На думку ексмера Харкова Михайла Добкіна перш ніж визначати майбутнє харківських підприємств, які передані в "Укроборонпром", потрібно прислухатися до думки не тільки керівництва підприємств, а й рядових співробітників. Відповідну заяву він зробив в ефірі програми "Народ проти" на каналі "Україна 24", звертаючись до члена наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофія Милованову.


"Про які інвестиції можна говорити, якщо у людей ледь вистачає грошей, щоб заплатити за комунальні тарифи, оплатити собі харчування і залишити якісь гроші на медикаменти. Які інвестиції? У що? В анальгін, в димедрол?", - Добкін прокоментував слова Милованова про важливість інвестицій.

За словами Добкіна, багато з підприємств Харкова, які передані в "Укроборонпром" перебувають у вкрай складних обставинах. А керівне відомство ніяк не втручається в ситуацію.

"Я хочу вас запитати, щоб ви сказали вголос: яка доля чекає наші харківські підприємства, які сьогодні знаходяться в дуже важких умовах роботи. На багатьох є заборгованість по заробітній платі. Багато хто не розуміє - будуть вони працювати чи ні. Це Харківський авіаційний завод, це "ФЕД", це завод імені Малишева ", - сказав Добкін.

Своєю чергою, після участі в ефірі член наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофій Милованов визнав, що у "Укроборонпрому" зараз немає чіткого розуміння, як рятувати харківські підприємства. Він сказав, що обговорюється питання виведення з-під контролю "Укроборонпрому" тих з них, які не мають відношення до виробництва військової продукції.

Нагадаємо, зараз до складу державного концерну "Укроборонпром" входять десять харківських промислових підприємств. У тому числі: Харківський бронетанковий ремонтний завод, завод імені Малишева, Харківський авіазавод, Харківський машинобудівний завод "ФЕД", Харківський завод транспортного обладнання та інші.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися