У Харкові аферист привласнив собі художню будівлю і не тільки: заробив мільйони

Харків'янин підробив документи та отримав понад 550 кв. м землі

У Харкові чоловік підробив документи та привласнив собі нежитлові приміщення і цілу будівлю. Чим завдав великої шкоди місту. Про це повідомили на сайті Харківської обласної прокуратури.

Шахрай підробив документи та забрав собі будівлю ДП "Державне художньо-творче виробниче підприємство" площею 504,8 кв. м. Цим він завдав збитків в 1,5 мільйона гривень.

Крім цього зловмисник підробив документи на нежитлові приміщення цокольного поверху в будинку площею 54,1 кв. м. Через це територіальна громада отримала збиток в 650 тисяч гривень.

У прокуратурі зазначили, що чоловікові вже повідомили про підозру в шахрайстві в особливо великих розмірах. Тепер зловмиснику загрожує від п'яти до дванадцяти років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Новій Водолазі дитячий табір купив 32 кілограми червоної ікри по 3200 гривень за кг. Всього на ікру витратили 102400 гривень. В інтернеті або елітних магазинах навіть дорога ікра коштує 2000-2500 гривень за кілограм. У звичайних супермаркетах кілограм ікри можна купити всього за 800-900 гривень в середньому.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися