У Харкові на весь ранок перекриють вулицю Барабашова

У Харкові пройдуть змагання з тріатлону

У Харкові 13 червня з 07:00 до 12:00 заборонять рух транспорту по вулиці Барабашова. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає пресслужба ХОДА.

Відзначається, що для автомобілів перекриють ділянку від вул. Героїв Праці до вул. Валентинівській, а також по вул. Валентинівській на ділянці від вул. Барабашова до вул. Академіка Павлова. Таке перекриття пов'язано з проведенням змагань з тріатлону.

При цьому крім зазначеного вище перекриття в Харкові обмежать проїзд транспорту по вул. Героїв Праці: від моста через річку Харків до вул. Барабашова. Двосторонній рух транспорту організовують по вільній від проведення тріатлону смузі. Також в Департаменті додали, що жителям заборонять в'їзд/виїзд на територію Журавлівського пляжу з боку вул. Героїв Праці. Весь громадський транспорт теж буде об'їжджати зазначену ділянку.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Ізюмі дощі створили потужний потік, який змив частину дороги. Таке "злодійство" зафіксували на Олександрівському провулку. За словами місцевих жителів, аналогічна ситуація спостерігається і на вулиці Покровській.

Нагадаємо, останні кілька днів Харків і область заливають дощі. Синоптики практично щодня попереджають про зливи та грози. Фахівці повідомляли, що в Харкові та області протягом червня температура повітря триматиметься в межах 20 градусів тепла.

Крім цього, синоптики сказали, що в Україні малоймовірні періоди аномальної спеки в червні. Проте в другій половині місяця піки максимальні температури в окремі дні можуть досягати 30 ... 33 градусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися