Харків'янин орендував будинок для вирощування конопель та добре заробляв (ФОТО)

Поліціянти розкрили харківського наркобізнесмена

У Харкові 39-річний чоловік орендував будинок та вирощував там коноплю. З рослин він робив канабіс, який оптом продавав інтернет-магазину. Подробиці розповіли в пресслужбі Національної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, кожен місяць зловмисник заробляв на продажу наркотиків близько 200 тисяч гривень. Харків'янина викрили оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю.

Чоловік в орендованому будинку встановив все по "ГОСТу": спеціальні гроубокси, система крапельного поливу і підгодівлі, обладнання для підтримки необхідної температури та вологості та звичайно ж спеціальне освітлення.

Поліцейські провели обшуки ще 16 червня. Тоді вони вилучили елітні рослини конопель, готовий до вживання канабіс, різні "інструменти" і пістолет. Крім цього у зловмисника в автомобілі був комплект номерних знаків для конспірації під час збуту наркотиків.

Автомобіль і всі речові докази правоохоронці вилучили. Слідчі готують повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Харкові зловили чоловіка, який в стані наркотичного сп'яніння, займався розповсюдженням наркотиків. Коли його затримали, виявилося, що він працює в патрульній поліції Харківської області. Він був одягнений в цивільний спортивний одяг, але у нього в кишені виявилося посвідчення на ім'я лейтенанта поліції Романа Олександровича.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися