У Харкові пройде ралі-марафон: Вулиці перекриють, трамваї та автобуси будуть ходити по іншому

У Харкові перекриють Клочківський спуск та пр. Незалежності

У Харкові 19 червня по Клочківському спуску, на ділянці від вул. Клочківській до пл. Свободи заборонять рух транспорту з 19:30 до 22:00. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

Відзначається, що в Харкові пройде ралі-марафон "VI United Super Special Race" з нагоди 30-річчя незалежності України. Об'їхати закриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях: Клочківській, Космічної, Ромена Роллана та ін.

Крім цього заборонять рух транспорту по пр. Незалежності, від вул. Юри Зойфера до спуску Клочківського. Об'їзд закритої ділянки буде організовано по пр. Незалежності, вул. Ромена Роллана, пл. Свободи та іншим прилеглим вулицям.

Автобуси курсуватимуть так:

• №97е, 270-е: - Новоіванівський міст - вул. Клочківська - вул. Космічна - вул. Ромена Роллана - вул. Культури - пр. Науки - пл. Свободи - ст. м. "Держпром";

• №278е: - вул. Клочківська - вул. Космічна - вул. Ромена Роллана - пр. Незалежності та далі за маршрутом;

• №303е: - вул. Клочківська - вул. Космічна - вул. Ромена Роллана - вул. Культури - пр. Науки - ст. м. "Наукова".

Також через заходи трамваї по спуску Клочківська, пр. Незалежності, вул. Трінклера, вул. Маяковського і вул. Мироносицькій, на ділянці від вул. Маяковського до вул. Весніна ходити не будуть. Трамвай №12 взагалі на вказаний період перестане курсувати.

Нагадаємо, в Харкові 19 і 22 червня з 09:00 до 20:00 перекриють вулицю Танкопія на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул. Ощєпкова. Відзначається, що на вказаній ділянці ТОВ "Паркінг" проводить капітальний ремонт. Через це 19 і 22 червня там забороняється рух транспортних засобів, оскільки там забезпечать безперешкодний проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися