Харківські комунальники закупили пива на 50 тисяч

Комунальне підприємство в Харкові закупило пиво

Харківське обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство "Держпром" закупило пива на 49,5 тисячі гривень. Відповідний тендер з'явився на сайті державних закупівель Prozorro ще 17 червня. 

Усього підприємство укладе угоду на придбання двох тисяч літрів пива. Постачати хмільний продукт буде ТОВ "АНТИП". Тільки ця компанія в торгах участь і приймала.

Постачати пиво будуть з 16 червня по 31 грудня 2021 року. Оплачувати напій будуть тільки після його надходження. Варто відзначити, що комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство "Держпром" здає приміщення в оренду. Тому не зовсім зрозуміло навіщо вони закупили стільки пива.

Нагадаємо, в Харкові 25 червня пройде аукціон, на якому хочуть здати в оренду приміщення в 16,9 м² вестибюля 2-го поверху будівлі Харківського національного університету радіоелектроніки (другого університету згідно з рейтингом ВНЗ Харкова і Харківської області). Відзначається, що стартова ціна місячної оренди становить 2284 гривні. При цьому договір терміну оренди становить 5 років. Зазначена будівля знаходиться в Харкові на проспекті Науки, 14.

Раніше "Коментарі" розповіли, що першим етапом реконструкції переданого в комунальну власність Спортивного комплексу "Металіст" стала інфраструктура дитячої футбольної академії. Зараз розпочато відновлення чотирнадцяти ігрових полів. На ремонт території ДЮФА за планом повинні витратити 53 мільйони гривень, за ці кошти замінять покриття, встановлять нові камери відеоспостереження і додаткове обладнання.




Вова

20 червня 2021, 04:28

Пиво для столовых, их несколько.

Владимир

19 червня 2021, 21:08

А зачем пиво?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися