Пасинок Кернеса привітав маму з днем народження живими жирафами (ФОТО та ВІДЕО)

Оксана Гайсинська відзначила свій день народження

Вчора, 24 червня, пасинок покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський привітав маму Оксану Гайсинську з днем народження. Відповідними фотографіями та відео жінка поділилася у себе в Instagram.

На фотографіях видно, що Радіон подарував мамі сніданок з жирафами. Швидше за все такий подарунок він зробив їй в Кенії. Оскільки в будинку саме з таким інтер'єром 2 роки тому побували Олександр Скічко та Ліза Юрушева. Там вони публікували схожі фотографії. Це невеликий Giraffe Manor Hotel, який знаходиться в Найробі. Порівняти фотографії можна нижче.

ДОВІДКА. Родіон Гайсинський син фарм-бізнесмена, співвласника групи компаній "Здоров'я" Геннадія Хорунжия. Однак у Кернеса були теплі відносини з Родіоном. Це підтверджує і те, що після погіршення здоров'я мера його стан і власність почали переходити в руки його Оксани та Родіона. В кінці минулого року в їх руках вже були сконцентровані десятки фірм, які мають безпосереднє відношення до Харкова і його життя.

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Мера Харкова поховали 23 грудня на міському кладовищі №2. Близький друг мера бізнесмен Павло Фукс розповів, що коли Кернес прокинувся в "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями та навіть дивився телевізор. Також Фукс розповів, що після реанімації Кернеса перевезли в палату, де лікувався поляк, з яким він і спілкувався. У листопаді Кернес був бадьорий, але пізніше у нього відмовила нирка і почало боліти серце.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися