У Харкові до качок підселять японців (ФОТО)

У Харківському зоопарку з'явилися найкрасивіші качки у світі

У Харківський зоопарк поселили мандаринок та каролінок. Про це розповіли в пресслужбі зоопарку і додали, що це найкрасивіші качки у світі й вони прикрашають парки та водойми в самих різних країнах.

Відзначається, що новим жителям зоопарку виділили відкритий сітчастий вольєр площею 457 м2. Найцікавіше, що там качки будуть перебувати цілий рік. Через зими басейн у вольєрі зробили циркулює, щоб вода там не замерзає. Також пташкам зробили комбінований стелю: сітка і своєрідні навіси, щоб птахи могли насолоджуватися природним світлом, а при необхідності - сховалися в тінь або сховалися від негоди.

Качок годують різними зерновими (пшениця, ячмінь), овочами (морква, капуста, цибуля, буряк), фруктами (яблука, груші) і ягодами (малина, смородина). Крім цього у них є автоматичні поїлки. У пресслужбі зоопарку відзначили, що в центрі вольєра також знаходиться будиночок для японських Журавльов, але вони поки не приїхали.

Нагадаємо, десятимісячне жираф Дем'ян, або просто Дьома, успішно приїхав до Харкова та оселився у величезному маєтку для жирафів на території Харківського зоопарку.

Дьома відправився з Одеси до Харкова 31 травня та на наступний день вже знайомився з харків'янами. Весь його шлях по вулицях міста супроводжувався папараці, а в харківських пабліках протягом дня з'являлися фото і відео очевидців про те, як в зоопарк їде жираф. Його везли на вантажівці з величезною платформою в дерев'яному пересувному вольєрі з віконцем. Тому Дьома майже весь час спостерігав за тим, що відбувається навколо нього.




Джерело: http://zoo.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися