У Харкові виступить Потап та інші відомі виконавці

На площі Свободи відсвяткують День молоді

У Харкові на площі Свободи 27 червня пройде концерт і флешмоб, які присвятять Дню молоді. Свято розпочнеться о 20:00. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

Відомо, що на площі виступлять групи MOZGI, Take five, "Льюїс Керролл Бенд", Dream West, виконавці Shagakov, VВеннікова, Алучана Феджі. Крім цього виступить і європейський хітмейкер VANOTEK, який виконає відомі по всій Україні хіти. Після всіх виступів пройде флешмоб "Харків - це круто!".

Нагадаємо, в Україні в останню неділю червня щорічно святкують національне свято молоді. Традиційно в цей день по всій Україні проходять різні святкові заходи, в яких акцентується увага саме на молодих людях.

Про групи:

Vanotek - відомий молдавський музичний продюсер та діджей. Спочатку він писав музику для інших виконавців, але у 2015 році випустив власний дебютний сингл "My Heart is Gone". Пісня досягла успіху в Румунії, а також принесла йому номінацію на кращий румунський виступ на MTV Europe Music Awards 2016.

MOZGI - музичний ансамбль, який виконує електронну музику. Головним в групі є Потам, який свого часу слав відомим завдяки участі в проєкті "Потап і Настя".

"Льюїс Керролл Бенд" - харківська кавер-група. Команда складається з сімох людей: чоловічий і жіночий вокал, гітара, клавіші, бас, ударні та саксофон / труба.

DREAM WEST - українська група, до якої входять шість осіб: Олег Олешко (вокал і гітара), Світлана Ложнікова (вокал), Сергій Овчаренко (електрогітара), Вадим Ігнатьєв (барабани), Андрій Козин (клавішні), Дмитро Виноградов (бас-гітара).




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися