Коли жителям на Салтівці, Основі та проспекті Гагаріна включать гарячу воду: Ремонт продовжили

Харківські комунальники продовжують ремонтувати труби

У Харкові на Салтівці, Основі та проспекті Гагаріна пообіцяли включити гарячу воду тільки в середині липня. Про це повідомили в КП "Харківські теплові мережі".

Відзначається, що в 145 житлових будинках, 5 дитячих установах, 2 школах, 3 лікувальних установах в Московському районі на ділянці, обмеженій пр. Тракторобудівників, вул. Гарібальді, вул. В. Зубенко, вул. Валентіновскім, вул. Плохотько, пр. Юбілейнім, вул. Познанської, Салтівським шосе води не буде до 14 липня.

Крім цього до 19 липня води не буде в Основ'янському районі на ділянці, обмеженій вул. Грозненської, вул. Макіївській, пр. Гагаріна, вул. Редіна, вул. Оболонській в 44 житлових будинках, 3 дитячих установах і 1 школі.

Також до 19 липня гарячої води не буде в Слобідському районі на ділянці, обмеженій пр. Гагаріна, вул. Манюшко, вул. Костичева в 77 житлових будинках, 1 дитячому закладі та 1 школі.

Нагадаємо, в Харкові на вул. Достоєвського, 4 впорядкують територію навколо Основ'янського озера. У мерії пообіцяли посадити квіти, поставити лавки, встановити просунуту дитячий майданчик. Крім цього в новому сквері планують зробити зону для занять спортом і майданчик для вигулу собак.




Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися