У Харкові до 1 вересня перекриють вулицю

Як об'їхати перекриту ділянку в Харкові

У Харкові до 1 вересня заборонять рух транспорту по вул. Рижовській на ділянці від будинку №15 до вул. Юр'ївської. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Зазначається, що на вказаній ділянці комунальники будуватимуть зливову каналізацію.

Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Франківській, Спартака, Юр'ївській, Примерівській, пров. Рижовському.

Контекст:

• У Харкові з 28 червня по 11 липня автомобілі не зможуть проїхати від Громадянської вулиці до вулиці Короленка на Слюсарному провулку. Зазначається, що на Слюсарному провулку поблизу ТРЦ "Нікольський" будуть впорядковувати територію. Об'їхати закриту ділянку можна буде по найближчих вулицях: Громадянській, Пушкінській та інших.

• З 28 червня до 11 липня водіям заборонять наскрізний рух через перехрестя вул. Короленка - вул. Слюсарна.

• У Харкові заборонили рух транспорту по вулиці Метробудівників у районі будинку №17 до 2 липня. На вказаній ділянці ліквідуватимуть аварійну ситуацію на газопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: вул. Леся Сердюка, вул. Дружби Народів, вул. Наталії Ужвій, вул. Гвардійців Широнінців.

• По вулиці Метробудівників обмежили рух в районі будинку №13. Однак там закриту ділянку можна просто обійти по вільній від виконання робіт смузі.

• На дорозі Харків-Київ-Довжанський біля села Гракове зводять новий міст. Як повідомляється, шляхопровід на дорозі М-03 був побудований у 1961 році. Зараз він знаходиться в аварійному стані. У планах - будівництво штучної споруди довжиною 97,96 погонних метрів, розрахованого під сучасні навантаження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися