ККЗ «Україна» скоро відкриють: Як виглядає будинок всередині та зовні (ФОТО)

ККЗ "Україна" готують до відкриття

У Харкові завершили реконструкцію кіноконцертного залу "Україна" в саду Шевченка. Зал уже готують до відкриття. Фотографії оновленої будівлі опублікував на своїй сторінці в Facebook заступник харківського міського голови - директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Семен Сирота.

"За 2,5 роки повністю замінили покрівлю, оновили фасад і виконали внутрішні всі роботи. ККЗ "Україна" стане одним з найсучасніших і найкращих залів в Україні на 1,7 тис. Посадкових місць, в тому числі - для людей з інвалідністю ", - написав чиновник.

Новини інфраструктури:

У харківському ТРЦ Planeta Mall на Олексіївці одним з орендарів стане супермаркет "Сільпо". До "Сільпо" в зазначеному ТРЦ перебували інші продуктові супермаркети. Відразу після появи комплексу і до 2015 року там був гіпермаркет "Караван", але після його поглинання українським підрозділом французького холдингу Auchan там заробив гіпермаркет "Ашан". Після реконструкції ТРЦ - з'явиться "Сільпо".

ТРЦ "Нікольський" відкрили 21 травня 2021 року. Відкриття ТРЦ Nikolsky в Харкові чекали майже 10 років. Це один з найбільших "довгобудів" в місті. Він розташований в історичному центрі міста - на вулиці Пушкінській. Тривале будівництво дуже псувало зовнішній вигляд вулиці і дратувало місцевих жителів. За деякими даними, з 2012 року на будівництво було витрачено понад 100 мільйонів євро.

У Харкові на стадіон і футбольний клуб "Металіст" витратять 163 мільйони гривень. На ремонт території ДЮФА за планом повинні витратити 53 мільйони гривень, за ці кошти замінять покриття, встановлять нові камери відеоспостереження і додаткове обладнання. Паралельно ведуться роботи на трибунах стадіону. У VIP-секторі, і на Західній і Північній трибунах планується оновити обладнання та зробити додатковий ремонт. На це витратять 70 мільйонів гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися