У Харкові на кілька днів перекриють Клочківській спуск

Харківські автобуси кілька днів ходитимуть по іншому

У Харкові з 16 по 18 липня будуть перекривати Клочківській спуск практично на весь день (з 08:00 до 22:00). Рух транспорту заборонять від вул. Клочківській до просп. Незалежності. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Харківська диспетчерська служба 1562.

Відзначається, що перекриття пов'язано з монтажем металоконструкцій Зоологічного моста. Об'їхати закриту ділянку можна буде по вулицях Клочківській, Космічній, Ромена Роллана та інших прилеглих.

Рух автобусів організовують наступним чином:

- №№97е, 270е: - Новоіванівський міст - вул. Клочківська – вул. Космічна - вул. Ромен Роллана – вул. Культури - просп. Науки – майдан Свободи – ст. м. "Держпром";

- №278е: - вул. Клочківська – вул. Космічна - вул. Ромен Роллана - просп. Незалежності та далі за маршрутом;

- № №303е: - вул. Клочківська – вул. Космічна - вул. Ромен Роллана - вул. Культури - просп. Науки – ст. м. "Наукова".

Нагадаємо, в Харкові проходить один з найбільших, найбільш видовищних і змістовних бігових марафонів в Україні. Цього року марафон "Визволення" відбудеться 29 серпня. Передбачені в рамках заходу безплатні дистанції для початківців і маленьких спортсменів. Можна буде пробігти всього 1 км, щоб перевірити свої сили, дітям від 7 до 12 років підготують дистанцію 500 метрів, а зовсім малюкам до 7 років - 100 метрів.

За традицією старт і фініш забігу буде на стадіоні "Динамо". Позмагатися спортсмени зможуть на дистанціях "Марафон" - 42,195 км, "Напівмарафон" - 21,0975 км (вартість участі - 199 гривень), "10 кілометрів" (вартість - 149 грн), "5 кілометрів" (вартість 49 гривень). Також під час марафону будуть проводити та два відмінних від класичного формату - "Естафета на 42 км" і "Командна П'ятірка (5 км)".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися