Харків'яни будуть сидіти без гарячої води ще довше, ніж планувалося

На Салтівці ще тиждень не буде гарячої води

У Харкові жителям Московського району до 22 липня продовжили терміни відключення гарячої води. Про це розповіли в КП "Харківські теплові мережі".

Відзначається, що терміни продовжили через великий обсяг робіт. Гарячої води не буде в 117 житлових будинках, 5 дитсадках, 4 школах і 28 відомствах на ділянці, обмеженій вул. Тракторобудівників, вул. Зубенко, просп. Ювілейним, Салтівським шосе, вул. Руслана Плоходько і вул. Познанської.

Інші новини:

У Харківській області на кілька мільйонів зросли борги по зарплатах. На 1 червня 2021 року людям повинні 492,4 млн. Грн і це при тому, що на 1 травня заборгованість була всього 476 млн. Грн. Відповідні статистичні дані по заробітних платах на підприємствах регіону привів депутат Харківської обласної ради Сергій Чернов.

АТ "Харківобленерго" за перші пів року 2021 заплатило 431 мільйон гривень. У Харківській області підприємство продовжує залишатися одним з найбільших платників податків.

Загальна ситуація з передачею електрики в Україні залишається дуже складною. Річ у тому, що на підприємстві зараз застаріле обладнання, енергія просто не має сенсу, часто відбуваються аварії. У держави немає коштів на модернізацію обленерго, що створює додаткові складності для модернізації наявних потужностей, а наявність боргів комунальних підприємств обмежує можливості самого АТ.

Харківське обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство "Держпром" закупило пива на 49,5 тисячі гривень. Варто відзначити, що комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство "Держпром" здає приміщення в оренду. Тому не зовсім зрозуміло, навіщо вони закупили стільки пива.



Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/

Vika

16 липня 2021, 16:32

Ладно без горячей воды, попробуйте 10 дней без газа! Вроде как ремонт газараспределительных станций в Новобаварском районе.. Еще и аварии на электроподстанциях. Возвращаемся к первобытно-общинному строю- готовим на кострах

влад

15 липня 2021, 15:07

а на павловом поле по 4 месяца нет горячий воды......эвропа туда идем?????

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися