У голови Харківської облради Артура Товмасяна провели обшуки (ВІДЕО)

Товмасян відреагував на корупційний скандал

У Харкові правоохоронці обшукали будинок та робоче місце голови Харківської облради Артура Товмасяна. Відповідне повідомлення опублікував сам чиновник на своїй сторінці в Facebook і додав, що його ніхто не затримував.

"Можу підтвердити, що обшуки у приміщенні ради та за місцем мого проживання дійсно були. Жодних перешкод детективам ніхто не створював. Зараз проводяться слідчі дії в рамках чинного законодавства. Харківська обласна рада взаємодіє з органами НАБУ і САП, надає всю необхідну інформацію в рамках досудового розслідування. Підкреслюю, що виступаю за справедливі рішення. Якщо затримані винні, то вони повинні понести відповідне покарання", - написав Артур Товмасян.

Q7PetMCrfKVj5Zo_oNXL-iflN.png

Нагадаємо, в Харкові 23 липня затримали одного із заступників голови Харківської облради Андрія Малюка. За даними правоохоронців, чиновник разом зі своїм адвокатом зажадав хабар у 1 млн 50 тис. грн у керівника одного з комунальних підприємств. За ці гроші заступник гарантував керівнику збереження його нинішньої посади. Зловмисників викрили під час передачі останньої частини хабаря у 350 тис. грн.

Декларація чиновника

Тільки готівкою Малюк зберігає у себе 162 тис. дол. і 465 тис. грн. При цьому він заробив у 2020 році 415 тис. грн на підприємництво. Чиновнику належить половина компанії ТОВ "Магнум-С", половина корпоративних прав на тенісний клуб "Парк" і 0,55% ТОВ "Сумисортсемяновощ".

У Малюка є будинок площею 287 кв.м в селищі Артюхівка, який він купив ще у 2019 році. У Харкові в нього квартира площею 60,7 кв.м і чотири нежитлових приміщення загальною площею 423 кв.м. Також у нього є в селищі Руська Лозова цілий комплекс площею 40,7 тис. кв.м за 6,5 мільйона, яким він володіє спільно ТОВ "Авіастрой". Крім цього, у нього є ділянка площею 1 тис. кв.м у селищі Бабаї та ділянку в Кирилівці.




Мастер

27 липня 2021, 06:52

Сабаков рвется в меры Харькова. Какие подставы он не склеивал. Харьковчане его повесят

Фыыыр

26 липня 2021, 16:52

Сажать всех поголовно и смертную казнь узаконить!

Игорь

26 липня 2021, 13:10

Сейчас начьнется,то зрада,то мами,папи,деда,соседа,пока такие уроди не будут весеть на столбах навпротив окон своих кабинетов, порядка не будет.

Дед Миха

26 липня 2021, 12:44

Да таких у нас пруд пруди!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися