"Це спроба шантажу": Андрій Тимчук про "фільм-розслідування", де він нібито "продав батьківщину"

Тимчук звернувся в правоохоронні органи

Сьогодні о 12:00 на одному з ютуб-каналів вийде розслідування нібито про те, що губернатор Харківської області Айна Тимчук "продала батьківщину", а її ексчоловік - депутат міськради - Андрій Тимчук нібито вів переговори про продаж готелю в Криму з оточенням Рамзана Кадирова.

Ситуацію вже прокоментував сам Андрій Тимчук і заявив, що автори розслідування нібито ще пару місяців тому зв'язувалися з ним і пропонували зупинити знімання за кругленьку суму в 30 тисяч доларів.

"Сьогодні на одному з ютуб-каналів має вийти так зване "розслідування" про мою нерухомість в АР Крим. Для більшого резонансу в цей замовний інформаційний шантаж намагаються втягнути мою колишню дружину, нині голову ХОДА Айну Тимчук. Я заявляю, що це повністю проплачена "піар-якція".

Більш того, мені відомо, на яких харківських і всеукраїнських ресурсах вони намагаються розтиражувати цей "фантастичний" фільм. Про підготовку цього матеріалу я дізнався кілька місяців тому, мені запропонували зупинити зйомку, ціна - 30 тисяч доларів. Я відмовився", - сказав Андрій Тимчук.

На його думку, замовник дискредитаційної кампанії - раніше судимий чоловік, який вже прославився у гучній справі закупівлі рюкзаків для МВС Володимир Литвин. Він же є власником харківського телеграм-каналу "Труха".

"Для підготовки цього матеріалу Вова "Рюкзак" підрядив два провідних ютуб-канали "Кнопки" і громадську організацію "Юправа". Спочатку амбітний Литвин хотів продати цей матеріал "Бігус.інфо", але справжніх журналістів-розслідувачів заказуха не зацікавила. Спроба організувати пресконференцію в Києві на майданчиках "Інтерфакс" і "Уніан" провалилася по тій же причині. Мотиви "Рюкзака" елементарні - побутовий конфлікт зі мною і бажання разом з іншими "навколополітичними функціонерами" позбутися від Айни", - прокоментував Тимчук.

Також Андрій Тимчук прокоментував "фактаж" фільму-розслідування. За його словами, готель "Асторія" в Криму дійсно був оформлений на Айну ще у 2014 році, коли пара була одружена.

За його словами, з початку окупації Криму він не міг стежити за нерухомістю на окупованих територіях, де-юре будучи власником. Тому, отримавши пропозицію "підставних" осіб про продаж готелю, Андрій Тимчук вирішив з ними зустрітися. Після чого дізнався, що велася приховане знімання з метою його дискредитації та шантажу.

"Я вже подав відповідну заяву в правоохоронні органи і готовий відстоювати свої права в суді. 21 століття дало нам швидку можливість комунікувати один з одним і моментально поширювати інформацію. Але також ми отримали і нову "професію" - інформаційний шантажист.  Це люди, які готові легко маніпулювати навіть нашими воїнами і українським суверенітетом. Заради правди? Ні. Виключно для наживи і наклепу. До зустрічі в суді", - підсумував Андрій Тимчук.

Нагадаємо, ще в листопаді 2020 року Володимир Зеленський призначив новим губернатором Харківської області Айну Тимчук. Айна Тимчук народилася в 1973 році у місті Дніпро. У 1995-му закінчила Дніпропетровський державний університет за спеціальністю "Управління трудовими ресурсами", а у 2004 році - Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління".





sdfsdf sdf dsffdsf

27 липня 2021, 08:10

https://www.nyhcampaign.org/chudani/_free_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_free_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_live_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_live_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_beach_volleyball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_beach_volleyball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_swimming_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_swimming_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_surfing_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_surfing_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_basketball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_basketball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_gymnastics_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_gymnastics_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/2020_tokyo_olympics_watch_the_games_on_tv_and_streaming https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/2020_tokyo_olympics_watch_the_games_on_tv_and_streaming https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_watch_live_tokyo_olympic_games_stream_live_coverage_27th_july_2021 https://www.nyhcampaign.org/chudani/_watch_live_tokyo_olympic_games_stream_live_coverage_27th_july_2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися