У Харкові водій зупинив трамвай і вийшов на перекур з товаришем (ВІДЕО)

Пасажири покірно чекали продовження руху маршрутом

Водій харківського трамвая, який курсував восьмим маршрутом, зупинив громадський транспорт, щоб вийти покурити. Відповідний ролик оприлюднив Telegram-канал "ХарьковLive", пише 24 канал.

Очевидці інциденту повідомляють, що водій, залишивши "робоче" місце, вів бесіду з товаришем, поки пасажири покірно чекали продовження руху маршрутом.

"Водій трамвая зупинився покурити і поговорити", - сказано у повідомленні.

Ймовірно, відеоролик був знятий одним з пасажирів. На відео можна побачити, як двоє чоловіків (один з них - водій) стоять під автобусною зупинкою, курять сигарети і щось бурхливо обговорюють. Автор ролика зітхає "він ще за це гроші отримує". Скільки часу тривала "вимушена зупинка", не повідомляється.

Нагадаємо, що 29 липня з 08:00 до 20:00 буде заборонено рух транспорту Московським проспектом на ділянці від вулиці Ощепкова до вулиці Харківських Дивізій під час руху в бік станції метро "Палац спорту". У Департаменті інфраструктури заявляють, що обмеження руху пов'язане з реконструкцією проспекту.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що в Харкові на пішохідних переходах почали масово встановлювати фігурки, що зображують школярів. Загалом найближчим часом планується встановити 100 макетів на нерегульованих переходах і просто вздовж доріг, розташованих поблизу навчальних закладів.

Особливу увагу звертатимуть на школи та інші заклади середньої освіти, біля яких проходять великі дороги або автодороги з інтенсивним трафіком. Водій, який біля дороги чи переходу бачить фігуру людини, автоматично звертає на неї увагу і знижує швидкість, оскільки не може усвідомити одразу, справжня це людина чи муляж. 




Микаела

29 липня 2021, 15:52

Ну и что ?! Бывают же ,, форс мажорные,, ситуации . Может крайне срочное что то . Ничего же не случилось . Люди, будьте добрее !

Сергей

29 липня 2021, 12:13

А когда уже вернут 6 маршрут трамвая?? Или про него можно уже забыть?? Больше года отсутствует маршрут

Alex

29 липня 2021, 10:37

Это было, скорее всего на Французском бульваре (бывш. 15 больница). Это нормальная практика, там часто трамваи стоят по 3-5 минут, корректируют график.

Юрий

29 липня 2021, 09:36

Всё плохо. Водитель трамвая курил на рабочем месте. Уволили. Этот курил на остановке. Тоже уволить? А ведь курящие без перекура входят в состояние определённого возбуждения. Тут либо места водителя надо обороудовать соответствующим образом, либо уже не роптать.

Анатолий

29 липня 2021, 08:13

Молодец водитель.

Роман

29 липня 2021, 06:59

Тю, а шо здесь такого? ;)

Андрей

29 липня 2021, 02:38

А не возникло подозрение о том что было временное отключение напряжения в контактной сети. Как же любят доморощенные блогары выкладывать негатив, даже там где его нет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися