Рейтинг міст України: на якому місці Харків

Лідером рейтингу є Івано-Франківськ

Підходить до завершення сьомий місяць голосування за найбільш впізнаване і символічне місто країни в рамках всеукраїнського конкурсу "Місто України. Національний вибір" - 2021. Станом на 28 липня Харків залишається в трійці лідерів, його випереджають Івано-Франківськ та Кам'янське (Дніпровська область), пише "Місто Х".

За минулі сім днів за Харків проголосувало більше 900 людей. Таким чином у міста 14 013 балів. У лідера рейтингу Івано-Франківська - 42 019, а у Каменського, що розташувався на другому місці, 24 234 голоси.

У першій п'ятірці також можна побачити Мелітополь і Павлоград.

picture

Нагадаємо, що міжнародний проект Numbeo щорічно складає рейтинг якості життя серед країн і міст. Згідно з даними, Харків посів 48 місце серед міст Європи за індексом якості життя. Відзначається, що експерти оцінювали міста за такими критеріями: клімат, рівень забрудненості навколишнього середовища, купівельна спроможність жителів, співвідношення цін на нерухомість і доходи, вартість життя, якість охорони здоров'я, час у дорозі на роботу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Міністерство розвитку громад і територій України опублікувало моніторинг соціально-економічного розвитку регіонів України. Згідно з відповідним аналізом Харківська область у порівнянні з 2020 впала в рейтингу відразу на 9 пунктів і посіла 17 місце. Всі регіони оцінювали за кількома показниками. За економічною ефективності Харківська область посіла 9 місце, за інвестиційним розвитком і зовнішньоекономічним співробітництвом - 21, за фінансовою самодостатностю - 11, ефективність ринку праці - 13, з розвитку інфраструктури - 7, з відновлюваної енергетики та енергоефективності - 22.




Татьяна

29 липня 2021, 11:56

Харьков - лучший город Украины!

Сергей

28 липня 2021, 21:32

Какой бред. Читаю каменское и харьков, потом павлоград. Как можно эти города сравнивать?

Андрей

28 липня 2021, 21:20

Чушь собачья!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися